AcasăDresdaBosch deschide la Dresda o fabrică de plăcuțe semiconductoare bazată pe inteligență...

Bosch deschide la Dresda o fabrică de plăcuțe semiconductoare bazată pe inteligență artificială, după o investiție record de un miliard de euro

-

Grupul german Bosch a anunțat că va deschide la Dresda o fabrică de plăcuțe semiconductoare, complet conectată, controlată de inteligența artificială, în urma unei investiții de aproximativ un miliard de euro, cea mai mare investiție unică din istoria companiei. Primele cipuri vor ieși de pe linia de producție în luna iulie, iar după finalizarea unității vor lucra aici un număr de 700 de persoane.

Fabrica din Dresda va fi dotată cu echipamente de înaltă automatizare, complet conectate și procese integrate, combinate cu inteligența artificială (IA), care vor face din aceasta o fabrică inteligentă și un pionier în materie de Industrie 4.0.

Unitatea de înaltă tehnologie a fost inaugurată oficial pe 7 iunie 2021, în prezența virtuală a Cancelarului Federal Dr. Angela Merkel, a vicepreședintelui Comisiei Europene, Margrethe Vestager, și a ministrului-președinte al landului Saxonia, Michael Kretschmer.

Citește integral pe economedia.ro

sursa :    /www.g4media.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

0
The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: